fbpx
skip to Main Content

Parenting pentru succes este cea mai recentă carte publicată la Editura Pagina de Psihologie, în colecția #ParentingConștient.

Volumul este semnat de psihologul american dr. Madeline Levine, consultant și educator cu aproape patruzeci de ani de experiență clinică. Dr. Levine a publicat, de-a lungul timpului, mai multe cărți care au devenit în scurt timp bestseller și care au schimbat semnificativ perspectiva multor părinți, profesori și îngrijitori cu privire la viața și nevoile de dezvoltare ale copiilor și adolescenților. 

Bazată pe cercetările din psihologia copilului, pe cele din domeniul științelor neurocognitive și pe bogata sa practică terapeutică, autoarea ne oferă o amplă introducere în lumea nevăzută a copiilor și adolescenților, subliniind cu claritate ce este important să facă și ce să nu facă părinții în familiile cărora există minori cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani. 

Tema cărții a incitat interesul mai multor psihologi din țara noastră, printre care Diana Lupu și Diana Stănculeanu, care au purtat o amplă conversație pe marginea acestei cărți. Diana Lupu este psiholog și psihoterapeut de familie și cuplu, fiind de asemenea responsabilă de rubrica #PsihoDescoperiri, care apare săptămânal pe platforma paginadepsihologie.ro. Diana Stănculeanu este expert național în psihologia copilului și a adolescentului și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. 

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEPrintre temele dezbătute de către cele două psihoterapeute se numără: succesul în viața copiilor din secolul XXI, rolul notelor și al rezultatelor școlare, relația părinte-copil vs. relația părinte-elev, independență vs. autonomie, nevoile de dezvoltare ale copilului în funcție de etapa de vârstă (5-11 ani, 11-14 ani, 14-18 ani). 

Cartea poate fi comandată direct de pe platforma paginadepsihologie. De asemenea, vă recomandăm să citiți și conversația dintre dr. Levine cu colegul nostru Gáspár György, în cadrul rubricii #EpicTalk.


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0