skip to Main Content
Panel Online: Povești De Iubire

Panel online: Povești de iubire

În februarie – vrem, nu vrem – prin tradiție, sărbătorim iubirea și importanța relației de cuplu. Este adevărat că mulți dintre noi sunt tentați să minimalizeze importanța acestor sărbători (găsind fel și fel de scuze). Dar adevărul adevărat este că relațiile contează, iar cuplul reprezintă una dintre cele mai importante diade sufletești din viața unui adult.

Astfel, nu puteam lăsa să se încheie această lună, fără să vorbim încă o dată despre iubire. De aceea am invitat la acest panel online câteva cupluri și le-am adresat întrebări despre povestea lor de iubire.

De asemenea, avem și un invitat special (probabil, cel mai îndrăgit prezentator de talent show-uri din România): Pavel Bartoș, pentru prima dată în Pagina de Psihologie.

℗PUBLICITATE
℗PUBLICITATE
Repondenți:

Alice Năstase Buciuta și Paul Buciuta, de la Revista Tango – Marea Dragoste.

Andreea și Andrei Aradits, cuplul format dintr-un expert în yoga și un actor.

Petronela Rotar Cotoban și George Cotoban, pasionați de texte bune (ea, autor de carte) și de cultivarea stării comunitare de bine (el, manager la Six Eleven).

Pavel Bartoș, actor și om de televiziune.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută